Kumpulan Teks Naskah Khutbah Bagus Bahasa Jawa

Yang butuh contoh khutbah dalam bahasa jawa ini daftarnya contohnyA:
  1. Kewajiban Bayar Zakat-Khutbah Bahasa Jawa
  2. Akibat Ninggalaken Kuwajiban Zakat-Khutbah Basa Jawa
  3. Sampurnaning Masjid, Usaha Makmuraken Kuwajiban Tiyang Taqwa
  4. Syukur Kanthi Shalat lan Qurban-Khutbah Shalat Idul Adha 1435 H-Bahasa Jawa
  5. Mujudaken Pasedherekan - Khutbah Bahasa Jawa
  6. Njagi Fitrahing Qalbu - Khutbah Shalat Idul Fitri Basa Jawa
  7. Nggayuh Lailatul Qadar-Ibadah Sewu Wulan-Khutbah Bahasa Jawa
  8. Puasa Lahir Batin -Khutbah Bahasa Jawa
  9. Demokrasi Midherek Syari'at Islam
  10. Syukur Utawi Kufur Dhateng Kanugrahanipun Allah, Khutbah Bahasa Jawa
  11. Infaq fi Sabilillah, Margi Merkoleh Kabegjan Khutbah Bahasa Jawa
  12. Khutbah Kedua Tiap Jum'at
  13. Nuladhani Sifat-Sifat Wajibing Rasulullah SAW, Khutbah Bahasa Jawa
  14. Maulid Nabi Muhammad SAW, Lahiripun Juru Penerang, Khutbah Bahasa Jawa
  15. Mengeti Hari Pahlawan 10 November 2013
  16. Jaga Kehormatane Wong Islam, Khutbah Bahasa Jawa
  17. Akhirat Gesang Ingkang Sak Nyatane, Khutbah Bahasa Jawa
  18. Hikmah Ibadah Qurban, Khutbah Basa Jawa
  19. Usaha Nyegah Faham Komunis, Khutbah Bahasa Jawa
  20. Mujudaken Masyarakat Beragama, Khutbah Bahasa Jawa
  21. Ashoring Manungsa, Khutbah Bahasa Jawa
  22. Kamardikaning Diri Tumuju Jayaning Negari Khutbah Idul Fitri Bahasa Jawa
  23. Mangayubagyo Nuzulul Qur'an
  24. Barakah Saking Langit lan Bumi
  25. Agama kang Jejeg
  26. Ngiyataken Iman Kanthi Amal Shalih
  27. Makmuraken Masjid
  28. Pilkada Minangka Wujud Demokrasi Langsung
  29. Mujudaken Sehat Lahir lan Batin
  30. Misuwuring Manungsa Ingkang Taqwa
  31. Hidayah Allah
  32. Gangsal Wasiyat Rasul
  33. Bahaya Tumindak Syirik
  34. Pengembangan Zakat
  35. Aweh Ngapura Nalika Kuwasa Males
  36. Shalat nanging dereng shalat

My Blog List